Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Uw droomtuin in de regio Mol? Reken op VHR Tuinaanleg!

Wilt u tuin nieuw leven inblazen? Of gaat u voor een gloednieuwe droomtuin op maat? VHR Tuinaanleg speelt het voor u klaar, van ontwerp tot uitvoering. Reken op onze jaren ervaring!
Heeft uw tuin een opfrisbeurt nodig?

VHR Tuinaanleg is prijs-kwaliteit de beste partner voor tuinaanleg in Mol. Daarnaast staan we ook graag in voor uw nieuwe beplantingen, afsluitingen of bestratingen (opritten, terrassen,…).

Tuinonderhoud

Wij houden uw tuin in blakende gezondheid met een goed getimed tuinonderhoud. Vraag een gratis offerte, zowel voor particulieren als bedrijven. Uw tuin is onze passie!

Tuinaanleg

VHR Tuinaanleg tovert uw tuin om in een groene oase waar u de leukste momenten beleeft. Reken ook op onze flexibele naservice, zelfs voor kleine werkjes!

Tuinontwerp

Onze tuinarchitecte heeft 20 jaar ervaring met alle soorten tuinrealisaties, groot of klein. Van landschapsarchitectuur tot stadstuintjes: alles is mogelijk!
Specialiteiten

Tuinaanleg in Mol, maar ook tuinonderhoud en tuinontwerp!

Wilt u van uw stadstuintje een frisse groene oase maken? Of een prachtige, nieuwe landelijke tuin laten ontwerpen? Vertrouw op de groene vingers van VHR Tuinaanleg, uw beste keuze voor tuinarchitectuur, tuinonderhoud en tuinaanleg in Mol.

Daarnaast staan we ook graag in voor uw nieuwe beplantingen, afsluitingen of bestratingen (opritten, terrassen,…). VHR Tuinaanleg weet raad met élke tuin, groot of klein!

Waarom kiest u voor VHR Tuinaanleg?

• Flexibele en betrouwbare (na)service
• Proper werk
• Heldere afspraken, geen addertjes onder het gras
• Een samenwerking in alle vertrouwen
• Zelfwerkende zaakvoerders
• Zowel voor particulieren als bedrijven

Een tuin die niet onderhouden wordt, krijgt snel een treurige en onverzorgde aanblik. Geen tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken? Of kiest u voor een totaal nieuw concept voor uw landelijke tuin of stadstuin? Onze tuinarchitect zet de tuin van uw dromen op papier én zorgt voor de uitvoering.

Een gratis offerte voor tuinarchitectuur, tuinonderhoud of tuinaanleg in Mol? Die vraagt u aan via e-mail of telefoon. Wij komen graag bij u langs in de regio Mol voor een vrijblijvend plaatsbezoek!

VHR Tuinaanleg: Reeds jaren ervaring met tuinaanleg in Mol

Heeft uw tuin een opfrisbeurt nodig? Wilt u uw tuin zomerklaar of winterklaar laten maken? Of kiest u voor een totale metamorfose? Onze groene vingers jeuken al! Van plan tot uitvoering, VHR Tuinaanleg is prijs-kwaliteit de beste partner voor tuinaanleg in Mol.

Zaakvoerders Jan en Nathalie nemen uw hele tuinproject zélf in handen, van a tot z. Van het ontwerp van de plannen tot de uitvoering van de werken. Zo heeft u altijd een duidelijk aanspreekpunt.

Nathalie is een gediplomeerd tuinarchitecte met 20 jaar ervaring op de teller. Tuinaanlegger Jan heeft dan weer bakken expertise op het terrein. Samen nemen ze de realisatie van uw droomtuin integraal voor hun rekening!

Laat u ons uw tuin onder handen nemen? Dan laten we die elke dag netjes opgeruimd en ‘opgekeerd’ achter. Ook nadien kunt u steeds bij ons terecht voor advies, tips of kleine werkjes.

Zoekt uw onderneming een betrouwbare partner voor het onderhoud van uw bedrijfstuin? In de regio Mol geen beter adres dan VHR Tuinaanleg. Onze voornaamste troeven? Vakwerk tot in de details, scherpe prijzen en heldere afspraken! Vraag nu een gratis offerte via e-mail of telefoon.
© 2013-2017 VHR Tuinaanleg
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
VHR Tuinaanleg
Molsveld 73
2400 Mol
GSM: +32 494599251
Fax: +32 14320058
Contacteer ons